Jak se zbavit špatných programů

22.05.2016 11:31

Dnes vám přináším pohled do duše všech, kteří přijali do své mysli negativní program.

Ve své poradně řeším velice často tuto bolavou oblast psychiky s jejími nedozírnými důsledky. Nejlépe pochopíte, o čem je řeč, na konkrétních příkladech.

     Čtyřletá holčička Jaruška papá s chutí bombónky od babičky. Jaruška se běží se všemi rozdělit a maminka se zlobí a opakovaně ji kárá slovy: "Pokud budeš papat bonbónky a sladké - bude tě bolet bříško!" Program je na světe. Když bylo Jarušce 27 let, navštívila moji poradnu. Trpí bolestí břicha po jídle. Všechna vyšetřeni u specialistů nepřináší žádné výsledky. Podle lékařů je vše v pořádku. Paní Jaruška si při terapii uvědomí, že vždy když sní něco sladkého, bolesti se ozvou. Hluboko v dětsví uležený program byl tak aktivní, že způsoboval tyto nemalé potíže. Peripetie, kterými si paní Jaruškla prošla v ní vzbuzovay pochyby, že je jistě nějak vážně nemocná.  Mnohá vyšetření, laboratoře, diety, zkoušela vynechat maso, dokonce začala s makrobiotikou, vynechala na čas zeleninu, všechny potraviny obsahující mouku. Výsledek žádný. Už vše přešlo ve strach, cokoliv sníst. Po jedné terapii a změnou programu, se všechny potíže rázem vytratily. Jaruška jí s chutí a všechno, bez jakékoliv bolesti. Ještě dnes nechápe, jakou moc má takové opakované prohlášení.

 

    Další, velice milá slečna mě prosila o naléhavou terapii, učí se na státnice a má veliké  psychické problémy. Nemůže jíst, špatně spí, bojí se, že státnice neudělá, všechny zklame a nejvíc své okolí, všichni zkoušejíci si pomyslí, že je hloupá. Při terapii se ukázalo, že slečna byla při rozhodovaní, kam se přihlásit na střední školu u paní psycholožky a ta rodičům sdělila, že nikdy nedosáhne při studiu dobrých výsledků a nikdy neodmaturuje. Doporučila, ať jde na zahradnici. Slečna vyprávěla, jak plakala a prosila rodiče, že nemá k zahradničení žádný vztah a chce jít na "zdrávku". Slibovala, že udělá všechno, aby je nezklamala. Tento program také nepřinesl jenom psychické trápení při učení a zkouškách, ale také opovrhováním květinami a když je slečna od někoho obdržela, bylo to pro ni jako připomenutí - máš být zahradnice! Vše jsme spolu v terapii odblokovaly. 

Slečna úpěšně státnice vykonala a je Ing.  Velkou pochvalu tímto posílám rodičům slečny, že ji naslouchali a vyhověli jejímu přání studovat. 

A velkou pochvalu slečně, která i přes veliký psychický tlak, způsobený tímto programem, šla svoji cestou a naslouchala sobě. 

A navíc, květiny už má ráda, jsou pro ni symbolem krásy, něhy a lásky.
 

    Prvotní je, co cítí každý člověk a kam směřuje. Zamyslete se proto nad vloženými programy, od rodičů, prarodičů, učitelů a jiných autorit. Mnohdy v dobrém úmyslu nám tento program vložili, ale nám to bylo víc ke škodě než k užitku. Mám zkušenost, že mnohdy stačí si v hlavě přehrát ta doporučení. Zamyslet se nad nimi a definovat, jaká je moje cesta a můj plán a cítím to tak silně, že si půjdu za svým cílem. I kdyby všichni říkali opak.
    Věřte v sebe! To je ta nejcennější deviza, kterou máte.
    Přeji všem příjemný a klidný rozbor všech doporučeni, která jste za život obdrželi. Okamžitě si definujte, jaký je váš cíl a výsledky vašeho rozhodnutí vás překvapí. Zmizí často fyzické obtíže, ucítíte velikou úlevu a váš cíl se stane vaší motivací. Jste pánem svého života a vše máte pevně ve své režii.
Zbavte se negativních programů a jděte svoji cestou štěstí, zdraví a úspěchu.
 

    Krásné dny
 

    Jany Soul&Body